29 Mart 2009 Pazar

Ispanya - Türkiye 1-0


Dengeli ama bekledigimden keyifsiz bir mac oldu. Her ne kadar Ridvan üstüne basabasa Ispanya'nin favori olmasina karsin gözümüzde cok büyüttügümüzü söylese de ve macin genelinde Ispanya'ya cok nadir pozisyon vermis olsak bile, macin oncesinde beraberlik benim icin sürpriz sonuctu. Carsamba günü 3 puan aldigimiz takdirde bence bu iki maci basarili sekilde arkamizda birakmis olacagiz. Gelelim mac sirasindaki kücük düsünce ve izlenimlere:

- Galatasaray tribünleri ayni tezahürati 15 dakika söyleyince ekran basinda uykum gelir hep. Masallah Ispanyollar 90 dakika korna calmaktan baymadilar. Nasil bir azim anlamadim. Macin basinda Ridvan'in degindigi "gercek cehennem"den mac boyunca pek bir iz bulamadim.
- Masallah Senna'nin kafa ne kadar parlakmis. Yakindan görene kadar bu adamin kafasinda sac mi vardi diye sordum kendi kendime.
- Tuncay kadar kontrolsüz kosarken topa girerken vs. düsen oyuncu var midir acep? Her pozisyon yere düstü gibime geldi.
- Toplamda macin en net pozisyonu Nihat'in basta yakaladigi pozisyondu, onu atsa daha keyifli bir mac izleyecektik.
- Kontrollü oynamak isteyen bir takim, neden cok fazla baski da yemezken topu kaleciye kadar geri oynayip, degaj sonrasi topun kontrolünü rakipe verir anlamis degilim. Ispanya'nin baskili oynadigi anlarda oyunu geride kurmakta oldukca zorlandik.
- Mac oncesi ve sonrasi "How i met your mother" 3. sezon ile keyfimiz yerine geldi.
- Mac arasinda 10 dakikada pokerde 20$ i cebe atmam moralimi oldukca yükseltti. Lakin hafta arasinda 2 elde kaybettigim 60$ in acisi hala icimde.
- Macin basinda Emre'yi kadroda görünce killandim yine oldukca, ama fena degildi.
- Ramos'da cidden ne ciger varmis. 90. dakikada hala sagdan depar atiyordu adam.
- Carsamba günü atak futbolumuzu oynarsak bence 3 puan uzak degil, bakalim görecegiz...

Hiç yorum yok:

 
Site Meter